Ginavarul de stepă și șobolănia de la MDLPA – featuring Cheloo & Bugetarul X

Meci dramatic de fuck-ball cu final previzibil

În plină cârcotă a monstruoasei coaliții împotriva firii care ne suge ficatul prin creier în timp ce noi dormim, direct din fabrica de pamfletărie, ne înfigem in șobolănia de la minister și dăm o geană pe echipa de vis de la MDLPA care atacă frontal comunitatea specialiștilor în construcții, mai exact ăia mulți care chiar lucrează, dar care chiar nu contează.

Atât de mulți, încât se fracturează gigabitu’ pe țeava de net dacă-i trecem pe toți în foaia de joc. Așadar mulțumim pe această cale chiloților care ne-au susținut… scuze! Mulțumim domnului Cheloo care a acceptat, sau nu (nu știm că nu l-am întrebat), să-i reprezinte pe cei mulți (și muți) din echipa Prezentul Perfect. 

Dar putem face o trecere prin echipa ministerială să vedem și noi cine ne fu..e existența.

F.C. MDLPA - Echipa ministerială

Organigarama MDLPA

Așadar, ministerul cu pricina a aliniat pentru finală un clasic 4-4-2, cu un joc de frecat menta foarte bine închegat pe centrul terenului, niște dureri la 11 metri în fața pu..ii pe linia de fund și o combinație de ignoranță dureroasă, abuz în serviciu și netransparență pe frontul ofensiv. Fără să mai pierdem timpul pe care ni-l oferă ministeru’ la mișto pentru dezbateri publice pe acte normative, să facem prezentarea oficială a echipei ministeriale pe care ne bazăm să distrugă complet sistemul calității în construcții din România.

Așadar, primul 11 de milioane (lei/an) aliniat la start de minister:

Între but-uri:

Carmen Florina ILIESCU - Șef serviciu Serviciul reglementări în construcții

Loredana TIFINIUC - șef serviciu Serviciul Comunicare

cea mai netransparentă duamnă care răspunde la mișto la solicitările de transparență pe Legea nr. 544/2001, apărând cu prețul sutienului comestibil din dotare integritatea transparenței netransparente a ministerului și asigurarea fluxului salarial de chill pentru toată echipa. Go but, go!

Linia de fund:

Ioan Cristian HAIDUC - SUBSECRETAR DE STAT

Ioan Cristian HAIDUC SUBSECRETAR DE STAT

susținător al conceptului funcțional care zice că nu trebuie neapărat să te pricepi, important e să faci de toate, bani să iasă șefu'

Claudiu-Vasile RĂCUCI - SECRETAR DE STAT

Claudiu-Vasile RĂCUCI SECRETAR DE STAT

inginer de marketing de sex masculin cu abilități de comunicare și management.
Nea' Sile, vinzi siviu' lu' matale că are valoare de antichitate, chiar dacă nu ne luminează ce facultate minune de ingineri de marketing terminași?

Marcel-Alexandru STOICA - SECRETAR DE STAT

Marcel-Alexandru STOICA - SECRETAR DE STAT

Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, Securitate Rutieră, Transport, Interacțiunea cu Mediul și cu Autovehicolele Rutiere, etc. Tot știe băiatu'ăsta. Tot! Știe tot și tot degeaba.

Carmen Florina ILIESCU - Șef serviciu Serviciul reglementări în construcții

Carmen Florina ILIESCU - Șef serviciu Serviciul reglementări în construcții

săpător/distrugător șef de reglementări tehnice, specializată în cioplirea normativelor prin (piro)tehnica "noaptea ca hoții"

Miezu’:

Victor BANȚA Napoleon - SECRETAR GENERAL ADJUNCT

Victor BANȚA SECRETAR GENERAL ADJUNCT

mândrețe de secretar de stat surprins într-o ipostază de Napoleon oltenesc așternută pe o pânză în ulei și filtre de instagram prost gestionate, ghidat de sloganul "Gorjul înainte de toate", că până la urmă MDLPA este sursă privată de bani pentru ciumegii care cumpără funcții și apoi își plăteasc datoriile din bani publici.

Vlad Ştefan NICULAE - SECRETAR DE STAT

Vlad Ştefan NICULAE SECRETAR DE STAT

inginer civil rasă pură direct de la fabrica de ingineri constructori UTCB pe post de secretar de stat; exemplar arătos care dovedește cât adevăr a avut anonimu' ăla care a zis că blondele e frumoase da' e proaste. Degeaba are față de Vâlcov înainte să pitească tablourile prin pereți și diplomă de inginer, dacă habar n-are ce sodomizare îi dă ginavarul de vizuină la CATUC.

Attila CSEKE - MINISTRUL DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ȘI ADMINISTRAȚIEI

Attila CSEKE MINISTRUL DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ȘI ADMINISTRAȚIEI

membru partid politic imoral de tip balama constituit ilegal pe criterii etnice (votem cu cine lasă la noi să furem și aperă la noi de pușcherie), respectiv distrăgător de atenție de la politica revizionistă UDMR/FIDESZ pe care o fac împotriva intereselor României

Orsolya Mária KÖVÉR MDLPA

Orsolya Mária KÖVÉR CONSILIER ȘOBOLĂNIE MINISTRU

consilier la purtător al cseke-ului de munte, înmatriculat pe criterii etnice pentru promovarea (cu succes) a intereselor de castă și cumetrie, precum și pentru abolirea meritocrației și logicii din minister (schimbată în minutul 44 de Mona Mihaela DUMITRU SECRETAR GENERAL)

Linia de atac:

andreea-uncrop-MDLPA

Andreea Uncrop - ȘEF BIROU ATESTĂRI PROFESIONALE

tânără speranță cu risc de transformare în eternă speranță

Anca Ginavar - DIRECTOR DIRECȚIA TEHNICĂ

Anca Ginavar DIRECTOR DIRECȚIA TEHNICĂ

eternă speranță a unor grupuri de interese, arhitect cu restanțe la plata cotizației și cu pretenții de înțelegere a domeniului calității în construcții, așa numitul "prost cu putere" din balada "După noi potopul". Joacă pe toate posturile posibile
(șef serviciu/director/șofer/arhitect/inginer/instalator/jurist/verificator/expert/superexpert/etc)

Rezerve ministeriale:

  • Mona Mihaela DUMITRU – SECRETAR GENERAL, specialistă în aplicarea pervesei de pe Târgu Ocna în materie de transparență decizională, îți arată actu’ normativu’, te lasă 10 zile să-ți dai cu părerea ca fraieru’ fără să știi că cumătra Mona a trimis deja actu’ cu pricina la SGG și dezbaterea publică a fost doar vrăjală ca să pună botu’ fraierii.
  • Marin ŢOLE – SECRETAR DE STAT LA STAT – se remarcă prin CV-ul din care reise că dânsul  stăpânește engleza și bulgara cam la fel cum stăpânește limba arabă și cadrul european comun de referință pentru limbi, adică deloc.
  • Monica SĂSĂRMAN – SECRETAR DE STAT LA STAT
  • Daniel George SURDU – SECRETAR DE STAT LA STAT
  • Adrian-Zsolt MATUZ – SECRETAR DE STAT LA STAT
  • Gabriel Traian GHILEA – SUBSECRETAR DE STAT LA STAT
  • Aurel-Dragoș DRĂGHESCU – SUBSECRETAR DE STAT LA STAT
  • DERZSI Ákos – SUBSECRETAR DE STAT LA STAT

Antrenori:

Transmisie în direct

Din primul minut, strașnica echipă F.C. MDLPA pornește pe flancuri cu proiectul Codului construcțiilor care este preluat de vârful ofensiv de bandă stângă, eterna speranță, ginavarul de boschet care face o fentă, aruncă Codu’ la mișto în “dezbatere publică” de primăvară, lasă fraierii ăia mulți în offside, trimite spectaculos către nou-intrata duamnă Mona care înscrie pervers cu plasarea pe șustache a Codului direct la Secretaratul General al Gușterilor (SGG) în decembrie, care, cu dibăcia pârșului logoped (nici-o legătură cu subiectul) îl trimite predoiului spre avizare. Astfel, calitatea în construcții, sodomizată de ginavar noaptea ca hoții prin plasarea infamului articol 468, își anticipează inevitabilul sfârșit, iar ministerul preia conducerea.

Apare o undă de speranță când echipa Prezentul Perfect încearcă să infiltreze în Comisia Tehnică de la MDLPA un reprezentant al asociațiilor profesionale așa cum zice legea . Din păcate demersul eșuează (ce surpriză!). Printr-o regrupare pe flancul stâng în direcția de atac (că dreptu’ nu l-a făcut), Prezentul Perfect plasează strategic o cerere pe Legea nr. 544/2001 cu privire la accesul liber la informații de interes public, dar tanti Lore dintre but-uri respinge cererea printr-un rever larg și decolteu pe măsură pe motiv că nu e treaba noastră ce face dânșii la minister. Noi trebuie doar să dăm fuga pe 25 la ANAF că intră salariile la dânși pe 30.

Scor la pauză: F.C.MDLPA 1 | Prezentul Perfect 0

Cu forțe proaspete după ziua de salar, cseckele de vizuină aruncă un balon la angajament pentru tânara speranță de la atestări care preia spectaculos din zbor șansa acordată, o complică, o simplifică, o împachetează și-i dă viteză tocmai în afara stadionului, moment în care publicul în delir amuțește brusc și definitiv. Lovitura a fost dată, legea a fost încălcată și atestarea înghețată. Fraierii din echipa Prezentul Perfect privesc nedumeriți pe adresa csekeului de munte care-i anunță că atesaterea verificatorilor de proiecte și a experților tehnici se amână până la Paștele Cailor.

Scor final: F.C.MDLPA 2 | Prezentul Perfect 0

Așteptăm cu nreăbdare schimbul de chiloți de la finalul meciului, dar ministerul arogant nu schimbă chiloții cu fraierii, așa că, după ce și-au schimbat chiloții între ei,  au pleacă la o băută de lux pe Dorobanți. Prezentul perfect își păstrează (im)perfecțiunea. 

Pierde calitatea în construcții, câștigă băieții (și fetele) deștepți (și deștepte). Noapte bună!

Strategia de joc a echipei câștigătoare

Ca să finalizăm în aceaași manieră pesimist-optimistă “ne doare’n…” în care a debutat acest grețos de frumos meci, nu vom pomeni nimic de luzări (echipa Prezentul Perfect), că ăștia pot să emigreze oricând cu condiția să continue să cotizeze la salariile celor de la F.C. MDLPA și ne vom concentra exclusiv către acești capabili oameni frumoși de la minister care au reușit, cel puțin deocamdată, să înfigă două cuie strategice în coșciugul calității mioritice în construcții.

Pentru o cât mai bună acuratețe a strategiei de joc practicată de echipa câștigătoare și înțelegerea acesteia, vom lăsa prezentarea rețetei de succes prin care F.C. MDLPA a reușit să se ca…, pardon, să se pi…, scuze, să fu..ă comunitatea de specialiști în construcții unui angajat MDLPA, să-i zicem Bugetarul X.

MDLPA

Leave a Comment